Friday, April 12, 2019

                                       Pescari (recreativi), acolo sus cineva va iubeste...


Daca nu ma credeti , dati click pe linku-ul de mai jos.

http://www.anpa.ro/comunicate-de-presa-privind-emiterea-si-eliberarea-permiselor-de-pescuit-recreativ/

Am sa  citez din sursa ..

''''Menționăm toate aceste aspecte pentru ca doritorii de permise de pescuit recreativ să nu devină victimele unor persoane care vor specula noua metodă de emitere a acestora. Ca urmare vă recomandăm să nu apelați la persoane terțe pentru obținerea permisului de pescuit recreativ (care este gratuit) contra unor sume de bani.'''''

Inchei citatul.

Carevasazica situatia este cam asa... Permisul gratuit.... Bun. Numarul de permise este limitat. Bun . Al doiea ''bun'' fiind  in ghilimele.

Rezulta ca atunci cand se va da liber la distribuirea lor o sa fie ceva de genul de pe vremea lui Ceausescu cand, la unica alimentara din cartier , soseau 200 kg de carne de porc si la coada erau minimum 500 de persoane. Si aia era pe a bani. Permisul e gratis..

Acum imi da o lacrima. In grija ei materna (sau paterna, tot una e), ANPA are grija de pescarii recreativi prevenindu-i sa nu cada victimei speculei cu permise. Sa nu mai vorbesc de pescarii romani reveniti in tara sau de turisti care nu au nici o posibilitate sa pescuiasca legal neavand permis pe anul 2018..

Nu stiu, cred ca am eu vicii de logica..dar in toata cauza asta cine este cauza acestui efect??
Si cu ce ma incazeste pe mine ca ANPA ma invita sa nu apelez la terte persoane. Pai sigur ca nu o sa apelez. As vrea sa apelez la ANPA insasi , dar inca nimeni  nu stie cand si cum o sa functioneze aplicatia aceea on line..Si nici cum o sa fie cu datele personale in cazul permiselor pentru asociatii..Ma doare capul de dimineata..Exodul pare o optiune din ce in ce mai atragatoare..Dar trebuie sa ma adun...acolo sus cineva ne iubeste..

1 comment:

  1. Felicitari ptr. material domnule Gigi si mult succes cu blogul.

    ReplyDelete